Zeer ruime ervaring
17 Nederlandse experts
Internationaal opererend

Ethisch verantwoord ondernemen is steeds meer in ontwikkeling. Hoe maakt u de juiste keuzes en wanneer is er sprake van ethisch handelen? En hoe borgt u ethiek voldoende binnen uw organisatie? Bij ethiek is het de kunst om waarden, principes en doelen scherp te hebben en deze vervolgens te toetsen aan de keuzes binnen uw organisatie. Ethisch handelen (in de omgang met informatie) binnen uw organisatie is namelijk onderhevig aan interpretatie. 

Het kan erg lastig zijn echt kritisch naar uzelf te kijken als het gaat om ethiek. Kan uw organisatie de gemaakte keuzes verdedigen, kijkend naar jullie waarden en principes? En niet te vergeten: hoe kijken uw klanten naar uw keuzes, en betrekt u ze hierbij? 

L2P kan u ondersteunen bij het introduceren, praktisch vertalen en continu borgen van ethiek binnen uw organisatie. L2P begeleidt het proces, creëert bewustwording of toetst objectief uw keuzes.  
Waarden en principes vertalen in doelstellingen en daadwerkelijk handelen kan een grote uitdaging zijn in het streven naar ethisch handelen. L2P helpt u hier graag bij. 

L2P helpt u bij: 

  • het definiëren van waarden, principes en het vertalen daarvan naar een ethische visie; 
  • de ontwikkeling en uitvoering van trainingen op maat om bewustwording te creëren;
  • het toetsen van uw keuzes aan de waarden, principes en doelstellingen van uw organisatie; 
  • het maken van ethisch verantwoorde keuzes.
Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact op met ons
Neem vrijblijvend contact met ons op om jullie vraagstuk te bespreken