Pragmatisch
Kwaliteit
Flexibel
Relevant

In een wereld waar ethisch verantwoord ondernemen steeds belangrijker wordt, is het essentieel om de juiste keuzes te maken en te weten wanneer er sprake is van ethisch handelen. Maar hoe zorgt u ervoor dat ethiek voldoende geborgd is binnen uw organisatie? Bij ethiek draait het om het scherp definiëren van waarden, principes en doelen en deze toetsen aan de keuzes die uw organisatie wil maken. Ethisch handelen, vooral in de omgang met informatie, is namelijk onderhevig aan interpretatie.

Kritisch zijn: een uitdaging binnen ethiek

Het kan lastig zijn om echt kritisch naar uw organisatie te kijken als het gaat om ethiek. Kunt u de gemaakte keuzes verdedigen op basis van uw waarden en principes? En nog belangrijker, hoe zien uw klanten uw keuzes en betrekt u hen hierbij? L2P staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het introduceren, praktisch vertalen en continu borgen van ethiek binnen uw organisatie. We begeleiden het proces, creëren bewustwording en toetsen objectief uw keuzes.

Hoe L2P u kan helpen

L2P biedt u ondersteuning op verschillende gebieden om ethisch handelen te bevorderen:

Definiëren van waarden en principes
We helpen u bij het definiëren van de waarden, principes en het vertalen ervan naar een ethische visie die past bij uw organisatie.

Bewustwording creëren
We ontwikkelen en verzorgen op maat gemaakte trainingen om bewustwording te creëren binnen uw organisatie. Dit helpt uw medewerkers om ethiek in de praktijk te brengen.

Toetsen van keuzes
We toetsen uw gemaakte keuzes aan de waarden, principes en doelstellingen van uw organisatie. Zo zorgen we ervoor dat uw beslissingen ethisch verantwoord zijn.

Ethisch verantwoorde keuzes maken
Samen met u streven we ernaar om ethisch verantwoorde keuzes te maken die passen bij uw organisatie en haar stakeholders.

Waarom kiezen voor L2P?

Ervaren Professionals
Laat uw organisatie doorlichten en adviseren door onze zeer ervaren professionals.

Pragmatische feedback
Ontvang directe en pragmatische feedback over de status van ethiek binnen uw organisatie.

Brede aanpak
Integreer onze expertise op het gebied van privacy, security en ethiek voor een efficiënte aanpak.

Kwaliteit en waardering
We bieden de beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen waardoor ons team door klanten zeer gewaardeerd wordt. In onze branche behoren we tot de snelst groeiende adviesbureaus.

Het toegewijde team van L2P

Ons team werkt grotendeels online en bedient klanten verspreid over Europa. We zijn sterk in het praktisch vertalen van complexe vraagstukken naar de behoeften en wensen van onze klanten. Met onze combinatie van hoogwaardige expertise en een hecht, multidisciplinair team bieden we het beste van twee werelden. Voor u en voor ons. Neem vandaag nog contact met ons op om uw organisatie te begeleiden op het pad naar ethisch verantwoord ondernemen.

Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact op met ons
Neem vrijblijvend contact met ons op om jullie vraagstuk te bespreken