Pragmatisch
Kwaliteit
Flexibel
Relevant

Als het gaat om het naleven van wet- en regelgeving is compliance een kritieke succesfactor voor een beheersbare en integere bedrijfsvoering. Bij L2P begrijpen we de complexiteit van dit vakgebied en zetten we goede governance en adequate risicobeheersing centraal in onze dienstverlening. Met onze expertise op het gebied van compliance bieden we u de nodige ondersteuning om te voldoen aan of om weloverwogen keuzes te maken over wet- en regelgeving.

Compliance Management:
de sleutel tot succes

Het naleven van wet- en regelgeving is belangrijk, maar het kan soms lastig zijn om hier voldoende aandacht aan te besteden in de dagelijkse gang van zaken. Herkent u dit probleem? We hebben ruime ervaring in het inrichten en implementeren van compliance management bij zowel private als (semi-)publieke organisaties.

Onze dienstverlening

L2P biedt een uitgebreide reeks diensten om u te helpen bij het inrichten en implementeren van het compliancemanagement binnen uw organisatie:

Integraal compliance- en integriteitmanagement.

We ondersteunen u bij het opzetten en inrichten van het integraal compliance- en integriteitmanagement dat uw organisatie helpt om de risico’s te beheersen.

Risicobeheersing en monitoring.

We helpen u bij het opzetten en implementeren van een raamwerk voor risicobeheersing en monitoring, zodat u weloverwogen de compliance- en integriteitrisico’s kunt managen.

Data Protection Impact Assessments (DPIA), Gegevensbeschermingseffectbeoordeling (GEB).

Onze experts voeren preventieve en voorafgaande beoordelingen uit om de mogelijke gevolgen van nieuwe wet- en regelgeving voor uw organisatie in kaart te brengen.

Aanvullende Diensten

Naast onze kernexpertise bieden we ook aanvullende diensten om uw organisatie te ondersteunen in het compliancemanagement. Denk hierbij aan risicoanalyses, implementatie van specifieke wet- en regelgeving zoals de Wwft, Wft en Woo en het verzorgen van roadshows en e-learnings op maat. Daarnaast kunnen we interimwerkzaamheden vervullen als risk officer (RO) en compliance officer (CO).

Met L2P samenwerken aan compliance

Bij L2P onderscheiden we ons door onze pragmatische aanpak waarbij we de beste kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs. Ons team wordt zeer gewaardeerd door onze klanten vanwege onze expertise en persoonlijke benadering. We behoren tot de snelst groeiende adviesbureaus in onze branche en werken grotendeels online en door heel Europa voor onze klanten. Met L2P krijgt u het beste van twee werelden: hoogwaardige expertise en een persoonlijke aanpak.

Klanten gingen je voor
MFF BAS
Gemeente Zuidplas
Enexis
Alliander
Covid spoedservice
Breng uw compliance op een hoger niveau met L2P
Neem vrijblijvend contact met ons op om jullie vraagstuk te bespreken