Pragmatisch
Kwaliteit
Flexibel
Relevant

In elke organisatie is het nemen van risico's onvermijdelijk. Hoeveel risico kunt en wilt u als organisatie nemen? Bij L2P geloven we dat effectief risicobeheer begint bij het begrijpen van uw risicobereidheid. Samen brengen we in kaart wat u wilt bereiken en onderzoeken we de alternatieven om uw doelen te realiseren. Vervolgens zorgen we ervoor dat de governance van uw organisatie in lijn is met de prioritering van risico's.

Onze dienstverlening

L2P biedt een uitgebreid scala aan diensten om de risico's voor uw organisatie te beheersen. Onze expertise strekt zich uit over diverse gebieden, waaronder Risk Based Performance Management, Cyber Risk Management, Governance & Compliance en Privacy Risk Assessment. Met deze diensten helpen we u bij het identificeren, analyseren en beheersen van de risico's die van invloed zijn op uw organisatie.

Risk Based Performance Management: Betere besluitvorming en voorspelbaardere resultaten

Onze Risk Based Performance Management-dienst integreert uw risico- en prestatiemanagement, wat resulteert in betere besluitvorming en meer voorspelbare resultaten. Door het begrijpen van de risico's die uw organisatie loopt, kunt u gerichte maatregelen nemen om deze risico's te beheersen en uw prestaties te verbeteren. Wij bieden u de tools en inzichten die nodig zijn om de juiste balans te vinden tussen risico en rendement.

Cyber Risk Management: Bescherm uw organisatie tegen cyberrisico's

In de moderne digitale wereld is het beheersen van cyberrisico's van cruciaal belang voor elke organisatie. Met onze Cyber Risk Management-dienst helpen we u bij het identificeren en beheren van de cyberrisico's waarmee uw organisatie wordt geconfronteerd. We brengen deze risico's in kaart, ontwikkelen effectieve beveiligingsmaatregelen en zorgen ervoor dat uw organisatie goed is beschermd tegen cyberdreigingen.

Governance & Compliance: Optimaliseer de besturing van uw organisatie

Het hebben van een goed governance- en compliancemodel is essentieel voor het succes en de integriteit van uw organisatie. Bij L2P helpen we u bij het optimaliseren van de besturing van uw organisatie en het toezicht daarop. We richten ons niet alleen op structurele aspecten, maar hebben ook aandacht voor gedrag en cultuur binnen uw organisatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw organisatie aantoonbaar voldoet aan relevante wet- en regelgeving.

Privacy Risk Assessment: Bescherm de privacy van uw organisatie en klanten

Privacybescherming is tegenwoordig een belangrijk onderwerp. Bij L2P begeleiden we u bij de implementatie en onderhoud van uw privacybeleid. We analyseren het volwassenheidsniveau van uw organisatie op het gebied van privacymanagement en helpen u bij het bepalen van uw toekomstige doelen. Samen stellen we prioriteiten en ontwikkelen we een realistische planning voor de uitvoering van uw beleidskeuzes, zodat u kunt voldoen aan de geldende privacywetgeving.


Kies voor L2P: uw Partner in risicomanagement

Kortom, bij L2P bent u verzekerd van een betrouwbare partner die u helpt bij het identificeren, analyseren en beheersen van risico's, met als doel duurzaam succes voor uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw risicomanagementbehoeften.

Klanten gingen je voor
RKZ
Guidion
Swarco
Enexis
Novadic Kentron
Houd uw risico's onder controle
Neem vrijblijvend contact met ons op om jullie vraagstuk te bespreken