Zeer ruime ervaring
17 Nederlandse experts
Internationaal opererend

Ondernemen is risico's nemen. Succesvol ondernemen is weten hoe ver je kunt gaan. Hoeveel risico kan en wil uw organisatie nemen? L2P gelooft dat risicobeheersing begint bij risicobereidheid.  

Zicht op risicobereidheid

Hoeveel risico kan en wil uw organisatie nemen? L2P gelooft dat risicobeheersing begint bij risicobereidheid. Samen brengen we in kaart wat u wil bereiken en welke alternatieven er zijn voor wat u wil. Vervolgens brengen we de governance van uw organisatie in lijn met de risicoprioritering.

Onze dienstverlening

L2P biedt vier diensten om de risico's voor uw organisatie onder controle te houden:

Risk Based Performance Management: L2P integreert uw risico- en prestatiemanagement. Het gevolg? Betere besluitvorming en voorspelbaardere resultaten.

Cyber Risk Management: L2P brengt uw cyberrisico's in kaart, managet deze risico’s en richt een effectief informatiebeveiligingsbeleid in voor uw organisatie.

Governance & Compliance: L2P optimaliseert de besturing van en het toezicht op uw organisatie met aandacht voor gedrag en cultuur.

Privacy Risk Assessment: L2P begeleidt u bij de implementatie van uw privacybeleid. We maken inzichtelijk op welk volwassenheidsniveau uw organisatie staat én waar u naartoe wil. We helpen bij het stellen van prioriteiten en het ontwikkelen van een realistische planning bij de uitvoering van uw beleidskeuzes.

Klanten gingen je voor
RKZ
Guidion
Swarco
Gemeente Sittard-Geleen
Zuyd Hogeschool
Houd uw risico's onder controle
Neem vrijblijvend contact met ons op om jullie vraagstuk te bespreken