Pragmatisch
Kwaliteit
Flexibel
Relevant

Wij werken grotendeels online en door Europa verspreid voor onze klanten. Wij zijn sterk in de pragmatische vertaling van complexe vraagstukken naar de behoefte en wensen van onze klanten. Wij combineren de high-end (praktijk) expertise, met de korte lijnen en het persoonlijke contact van een hecht multidisciplinair team. Het beste van twee werelden dus. Voor u en voor ons. 

Jean Paul

Jean Paul
van Schoonhoven

LLM BBA FIP CIPM CIPP/E CIPT SIO CCO

Managing partner

JP is als jurist en bedrijfseconoom gespecialiseerd in strategische vraagstukken en besluitvorming. Als voormalig toezichthouder van het College bescherming persoonsgegevens en de Autoriteit Financiële Markten is hij de ideale sparringpartner voor bestuurders en toezichthoudende organen. JP vervult veel rollen als FG en is een bevlogen en uitgesproken key-note speaker tijdens congressen en seminars en is hoofddocent van veel (in company) praktijktrainingen. Hij is daarnaast auteur en redactielid van de Sdu wettenverzameling privacyrecht, OpMaat Privacyrecht Plus Sdu en Sdu Jurisprudentie Bescherming Persoonsgegevens.

Meindert

Meindert
Boon

MSc RA BEc CDPO FIP CIPM CIPP/E ISO27001 Lead Auditor

Partner

Meindert heeft een ruime ervaring als leidinggevende auditor, registeraccountant en security en operational risk manager. Meindert staat voor een pragmatische implementatie van privacyregelgeving, securityrichtlijnen en operationele processen vanuit een risicogebaseerde aanpak. Hij denkt in oplossingen en uitdagingen in plaats van blokkades en onmogelijkheden.

Gosse

Gosse
Bijlenga

LLM BSc FIP CIPM CIPP/E ISO 27001 Lead Auditor

Partner

Gosse is als jurist gespecialiseerd in audits, implementatie vraagstukken, DPIA’s en complexe advisering. Gosse heeft meerdere rollen als FG voor organisaties in de private en publieke sector en is altijd op zoek naar de geest achter de letter van de wet.

Ardaan

Ardaan
Weterings

BBA CDPO CPO en ISO 27001 Lead Auditor

Partner

Ardaan is een gespecialiseerde informatiebeveiliging en privacy professional die zich focust op het realiseren van continue verbeteringen op het raakvlak tussen business/operatie en strategie. Ardaan heeft ruime internationale leidinggevende ervaring en is een echte no-nonsense partner.

Marleen

Marleen
Knapen

LLM MA

Adviseur

Marleen is als jurist gespecialiseerd in het informatierecht en strafrecht. Marleen heeft jarenlange ervaring bij het wetenschappelijk bureau van de Hoge Raad der Nederlanden en bewaakt de kwaliteit van onze stukken in het Duits.

Philippe

Philippe
Dauphin

MA BCS Data Protection CIPP/E CISM

Adviseur

Philippe is een privacy specialist die kan buigen op een rijke buitenlandse privacy ervaring in Engeland en Italië. Als cultuurspecialist heeft Philippe oog voor de zachte kant van compliance en houdt hij zich ook bezig met het ontwerpen en vormgeven van trainingen en awareness sessies.

Gerda

Gerda
Nabi

CDPO

Adviseur

Gerda is breed opgeleid in het privacy en security werkveld en heeft zich bewezen binnen gemeenten en de zorgsector. Gerda is omgevingsbewust en sterk analytisch waarmee zij op basis van audits en toezichtactiviteiten organisaties in de juiste richting helpt.  

 
Asiya

Asiya
Baher

BBA

Adviseur

Asiya heeft haar Bachelor of Public Management /Bachelor of Business Administration behaald en is bestuurskundige met ruime ervaring binnen de overheid en ondernemingsraad. Asiya is deskundig op procesinrichting en governance.

Daniël

Daniël
Tjeerdsma

LLM CIPP/E CIPM / CDPO

Adviseur

Daniël is als jurist gespecialiseerd in privacy en gegevensbescherming, e-commerce, intellectuele eigendom, gezondheidsrecht, IT-contracten en telecommunicatie. Daniël is een alleskunner en een specialist in alles wat met computers te maken heeft.

Ismay

Ismay
Elferink

LLB LLM CIPP/E CIPM

Adviseur

Ismay heeft haar master IT-recht behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ismay richt zich enthousiast en met een frisse blik op de privacyvraagstukken van onze klanten.  

Whitney Naomi

Whitney Naomi
van den Brand

LLB

Adviseur

Whitney Naomi’s expertise ligt in het internationale recht. Ze heeft affiniteit met mensenrechten en diplomatiek recht en ervaring met de Wwft binnen de financiële wereld.

Faye

Faye
Horvest

LLB

Adviseur

Faye is momenteel bezig met de master Law and Technology aan de Universiteit van Tilburg. In deze master staat onder andere het privacy- en gegevensbeschermingsrecht centraal. Haar werkzaamheden zijn gericht op het juridische aspect van het begrip privacy.

 
Mike

Mike
Tiernagan

BA - Lead Implementer ISO/IEC 27001

Adviseur

Mike heeft de bachelor Security Management en Integrale Veiligheidskunde afgerond. Hij richt zich op security en ondersteuning van ISO27001- en NEN 7510-implementaties en audits. 

 
Cas

Cas
van de Ven

Msc

Adviseur

Na het behalen van zijn master in Crisis en Security Management aan de universiteit van Leiden richt Cas zich nu op het ondersteunen van (digitale) security bij onze klanten. Hierbij ligt de focus vooral op het toepassen en controleren van de ISO27001 en NEN7510.

Marleen

Marleen
van Vliet

-

Officemanager

Marleen ondersteunt haar collega’s waar nodig op het gebied van projectadministratie, personeelszaken en bedrijfsvoering. Daarnaast is Marleen voor onze klanten het aanspreekpunt voor offertes en facturatie.

Corine

Corine
Rosenbrand

-

Officemanager

Corine heeft een lange ervaring op het gebied van marketing, sales en het opzetten van evenementen in de breedste zin van het woord. Zij ondersteunt haar collega’s waar nodig op dit gebied. Daarnaast is Corine voor onze klanten het aanspreekpunt voor evenementen, social media, nieuwsbrieven, offertes, facturen en L2P-nieuwsbrieven