Pragmatisch
Kwaliteit
Flexibel
Relevant

In een wereld waarin cyberdreigingen voortdurend evolueren en de impact van datalekken en ransomware-aanvallen steeds groter wordt, is het waarborgen van informatiebeveiliging een absolute prioriteit geworden voor elke organisatie. Bij L2P begrijpen we de complexiteit en de risico's die gepaard gaan met het beschermen van waardevolle gegevens. Met onze expertise in security management en de inzet van ervaren security officers bieden we op maat gemaakte oplossingen om uw organisatie te beschermen tegen onbedoeld of kwaadwillig handelen.

Wat is Informatiebeveiliging? 
Het beschermen van uw organisatie.

Informatiebeveiliging is het proces van het beveiligen van uw organisatie tegen schadelijke acties die ongewenste effecten kunnen hebben. Dit kan variëren van menselijke fouten tot gerichte cyberaanvallen. Om uw organisatie te beschermen, is een gelaagde aanpak vereist, waarbij aandacht wordt besteed aan mensen, processen en systemen. Preventieve, correctieve, detectieve en repressieve maatregelen kunnen worden ingezet om risico's te minimaliseren en de integriteit van uw gegevens te waarborgen.

Maatwerkoplossingen voor uw organisatie

Elke organisatie is uniek, met specifieke behoeften en doelstellingen. Bij L2P geloven we in maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw situatie. Onze pragmatische aanpak stelt ons in staat om uw organisatie te begeleiden bij het identificeren en implementeren van de juiste set beveiligingsmaatregelen. Of het nu gaat om het uitvoeren van risicoanalyses, het beoordelen van bestaande maatregelen of het selecteren en implementeren van nieuwe beveiligingsmaatregelen, wij staan voor u klaar.

Onze deskundige ondersteuning

Bij L2P hebben we een team van ervaren professionals die uw organisatie kunnen ondersteunen bij alle aspecten van informatiebeveiliging. Onze security officers zijn uw vertrouwde partners, die u begeleiden bij het beoordelen van risico's, het implementeren van beveiligingsmaatregelen en het waarborgen van de effectiviteit van uw beveiligingsstrategie. Met hun diepgaande kennis en expertise zorgen ze ervoor dat uw organisatie voorop blijft lopen in een steeds veranderend dreigingslandschap.

Een toegewijd team voor maximale ondersteuning

Bij L2P combineren we high-end expertise met de persoonlijke benadering van een hecht, multidisciplinair team. Ons team werkt grotendeels online en is verspreid over Europa om u te voorzien van optimale ondersteuning. We begrijpen de complexiteit van informatiebeveiliging en zijn experts in het vertalen van complexe vraagstukken naar praktische oplossingen die aansluiten bij uw behoeften en wensen.

Wij ontzorgen u!

Bij L2P hebben we een duidelijke visie: we willen onze klanten ontzorgen op specialistische gebieden, zoals compliance, legal, risk en security. We begrijpen dat niet alle organisaties de middelen hebben om deze gebieden zelfstandig in te richten. Daarom staan we klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de vereisten en best practices op het gebied van informatiebeveiliging. Samen zorgen we ervoor dat uw organisatie een veilige digitale omgeving heeft waarin uw gegevens worden beschermd tegen bedreigingen van binnen en buiten.

Klanten gingen je voor
Ferney Groep
Zuyd Hogeschool
Guidion
Holland Casino
Econic
Heb je vragen over informatiebeveiliging?
Neem vrijblijvend contact met ons op