Pragmatisch
Kwaliteit
Flexibel
Relevant

Bij L2P begrijpen we het belang van een goed functionerende interne audit om de privacybescherming of informatiebeveiliging van uw organisatie te waarborgen. Met onze onafhankelijke en analytische blik helpen we u te bepalen of uw organisatie voldoende inspanningen levert om informatie te beveiligen. We voeren interne controles uit en bieden snel inzicht in de naleving van gangbare standaarden, zoals de Privacy Baseline, ISO27001, NEN7510, ISO27701 en BIO.

Normenkaders: analyse en aanbevelingen

L2P analyseert de huidige situatie van uw organisatie en vergelijkt deze met de geldende normenkaders. Op basis van deze analyse bieden we concrete aanbevelingen en stellen we waar nodig voorstellen op voor beheersmaatregelen. Hierdoor kunt u de risico's in uw organisatie verminderen, onderhouden en verbeteren. Onze experts bereiden u voor op externe audits van certificerende instanties of interventies van markttoezichthouders.

Grondig en gedetailleerde aanpak

Bij L2P beginnen we met het verzamelen en onderzoeken van alle relevante informatie, zoals uw privacy- of informatiebeveiligingsbeleid en procedures. Vervolgens voeren we interviews met sleutelpersonen binnen uw organisatie. Tijdens deze interviews en indien nodig bij workshops of mystery guests, graven we dieper om te beoordelen of het beleid en de procedures daadwerkelijk effectief zijn geïmplementeerd en geborgd. We beoordelen uw organisatie aan de hand van haar eigen ambities en de relevante kaders voor privacybescherming en informatiebeveiliging. U ontvangt een op maat gemaakt rapport met conclusies, aanbevelingen en een risicogebaseerde prioritering.

Waarom kiezen voor L2P?

Ervaren Professionals: Laat uw organisatie doorlichten en adviseren door onze zeer ervaren professionals. Directe Feedback: Ontvang directe en pragmatische feedback over de status van de informatiebeveiliging in uw organisatie. Geïntegreerde Aanpak: Integreer uw interne privacy- en securityaudit voor een efficiënte en uitgebreide aanpak. 
Bij L2P onderscheiden we ons door onze aanpak, waarbij we kwaliteit op een betaalbare wijze leveren. We worden zeer gewaardeerd door onze klanten en behoren tot de snelst groeiende adviesbureaus in onze branche.

Een toegewijd team en persoonlijke benadering

Ons team werkt grotendeels online en is verspreid over Europa om u de best mogelijke ondersteuning te bieden. We hebben de expertise om complexe vraagstukken te vertalen naar praktische oplossingen die aansluiten bij uw behoeften en wensen. Met een hecht, multidisciplinair team combineren we high-end (praktijk)expertise met een persoonlijke benadering. Het beste van beide werelden, voor u en voor ons.


Ontzorging is ons doel

Bij L2P streven we ernaar onze klanten te ontzorgen op specialistische gebieden, waaronder compliance, legal, risk en security. We begrijpen dat organisaties niet altijd de middelen hebben om deze gebieden zelfstandig in te richten. Daarom staan we klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de vereisten en best practices op het gebied van interne audit en informatiebeveiliging. Neem vandaag nog contact met ons op voor een grondige interne audit en professioneel advies.

Klanten gingen je voor
Guidion
Econic
Swarco
Ferney Groep
Alliander
Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact op met ons
Neem vrijblijvend contact met ons op om jullie vraagstuk te bespreken