Zeer ruime ervaring
17 Nederlandse experts
Internationaal opererend

L2P biedt u een onafhankelijke en analytische blik. Als u wilt weten of uw organisatie zich voldoende inspant om informatie te beveiligen, dan helpt L2P u om die interne controles uit te voeren. Zo heeft u snel inzicht of uw organisatie voldoet aan gangbare standaarden zoals de ISO27001, NEN7510, ISO27701 of BIO. 

Normenkaders

L2P analyseert de huidige situatie en legt die naast de normenkaders. Op basis van die analyse geeft L2P aanbevelingen en formuleert voorstellen voor betere beheersmaatregelen, zodat uw organisatie de beveiligingsrisico's kan verminderen, onderhouden en verbeteren. De experts van L2P bereiden u zo voor op een (certificerende) audit van de externe auditor of een interventie door markttoezichthouders.

Aanpak 

L2P begint met het verzamelen en onderzoeken van alle relevante informatie, zoals het informatiebeveiligingsbeleid en procedures. Hierna houdt L2P interviews met de relevante sleutelpersonen in uw organisatie. Tijdens deze interviews of bij eventuele interventies (zoals workshops of mystery visits) gaat L2P nog een laag dieper: is de werking van het beleid en de procedures ook daadwerkelijk geborgd? 

L2P beoordeelt uw organisatie tegen haar eigen ambities en de voor de organisatie relevante kaders voor informatiebeveiliging. U ontvangt een rapport op maat met conclusies, aanbevelingen en een risico gebaseerde prioriteitstelling. 

Waarom L2P? 

Laat u doorlichten en adviseren door de zeer ervaren professionals van L2P. 

Ontvang direct pragmatische feedback over de status van de informatiebeveiliging in uw organisatie. 

Integreer uw interne privacy en security audit voor een efficiënte en brede aanpak. 

Klanten gingen je voor
Guidion
Econic
Swarco
Gemeente Zuidplas
DPD
Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact op met ons
Neem vrijblijvend contact met ons op om jullie vraagstuk te bespreken