Pragmatisch
Kwaliteit
Flexibel
Relevant

Een zorgvuldige en veilige verwerking van (persoons)gegevens is noodzakelijk om goed onderwijs en ondersteuning te kunnen bieden aan leerlingen.

Persoonsgegevens

In het onderwijs is samenwerking tussen scholen en diverse partners soms noodzakelijk. Maar persoonsgegevens delen met professionals uit verschillende sectoren kan niet zomaar. Vanwege de privacy van de leerlingen en medewerkers moet u rekening houden met de AVG. Ook (juist!) als het gaat om een snel mailtje of sms'je.

Informatiebeveiliging

Of het nu gaat om cybercriminelen die ICT-systemen aanvallen of om een leerling die zijn cijfer wil ophogen in het cijferregistratiesysteem, feit is dat de informatiebeveiliging in het onderwijs op orde moet zijn. Weet welke securitywaarborgen je moet treffen en hoe je de medewerkers alert houdt op veiligheidssituaties.

Elke onderwijsinstelling moet voldoen aan alle wet- en regelgeving en normen die gelden voor het onderwijs, zoals het (juridische) normenkader van SURF. Laat ons u daarbij helpen. Zo kunt u zich met een gerust hart bezighouden met het geven van goed onderwijs.

Een aantal relaties uit de onderwijs sector die wij van advies (hebben) voorzien:
Radboud Universiteit
Zuyd Hogeschool
Snappet
IMW Tilburg
Ouders en Onderwijs
Kunnen we jullie assisteren bij een vraagstuk?
Neem vrijblijvend contact met ons op om jullie vraagstuk te bespreken