Pragmatisch
Kwaliteit
Flexibel
Relevant

Nieuwe innovaties, verdienmodellen, concurrenten en technologie raken vrijwel altijd persoonsgegevens. Daarmee zijn de privacyvraagstukken, en daarmee ook de leiderschapsvraagstukken, echt anders dan vroeger. Deze training is ontwikkeld door Outvie.

4/11 oktober 2023 & 1/8/15/22 november 2023

Met deze MBA-vakken versterkt u uw rol en positie als privacyleider. Nieuwe innovaties, verdienmodellen, concurrenten en technologie raken vrijwel altijd persoonsgegevens. Daarmee zijn de privacyvraagstukken, en daarmee ook de leiderschapsvraagstukken, echt anders dan vroeger. Als privacy professional moet u open, alert en bij de tijd zijn. Ook in de interne organisatie bereikt uw rol een nieuwe fase. Naast juridische kennis van de AVG, dient u uw organisatie op te voeden en te controleren als het gaat om privacy en het omgaan met data. Heeft u voldoende kennis en inzicht om uw rol goed op te pakken en uit te dragen?

Een goede basis aan organisatiekennis gaat u hierbij helpen. In samenwerking met Nyenrode Business Universiteit heeft Outvie deze 6-daagse reeks ontworpen. Door het volgen van deze MBA-vakken krijgt u bedrijfskundige kennis als privacy professional en leert u anders naar uw organisatie en bedrijfsvoering kijken.

Topsprekers uit de wetenschap en de praktijk geven vanuit verschillende invalshoeken hun visie op voor privacy professionals relevante onderwerpen. Tijdens de colleges worden voorbeelden uitgewerkt, vindt u verdieping en is er ruimte voor discussie en zelfreflectie. De colleges starten om 15.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur) en eindigen omstreeks 19.00 uur. De colleges zijn inclusief een pauze van 30 minuten waarin u een lichte maaltijd (bv broodje, soep) krijgt aangeboden en er gelegenheid is om met elkaar te netwerken. Door de gunstige tijden reist u filevrij en hoeft u niet een hele dag van kantoor te zijn.

Download de brochure

PROGRAMMA

» College 1: Bedrijfsprocessen en ICT (prof. dr. Bert Kersten)

» College 2: Leiderschap (Bas Kodden LL.M. MSc BA)

» College 3: Bestuurlijke besluitvorming (mr. drs. Jeroen Terstegge)

» College 4: Verandermanagement (Dafir Kramer)

» College 5: Risicogestuurd werken (dr. ir Martin van Staveren MBA)

» College 6: Privacy systematisch naar een hoger plan tillen (Jean Paul van Schoonhoven LL.M. BBA)

DOCENT

Jean Paul van Schoonhoven e.a.